Bevlogen tekst voor recreatie en buitensport

Waarom teksten voor recreatie en buitensport naar die voor de overheid? Omdat ik óók buitensportondernemer ben. Ik leer mensen deltavliegen in mijn eigen vliegschool. Daarvoor ontmoet ik veel andere bevlogen ondernemers in de recreatiesector die ook hun eigen communicatie doen. Vaak zouden ze dat liefst wat beter doen, maar het is hun vak niet. Wel het mijne.

Campings, dagrecreatie, buitensportbedrijven: iedereen heeft een site en communiceert on- en offline. Ben jij ook ondernemer, dan doe je zonder twijfel ook je eigen communicatie. Heb je het gevoel dat die beter kan maar lukt het niet zo goed of heb je er simpelweg geen tijd voor? Dan kijk ik graag met je mee. Ik maak geen strategische plannen maar geef gericht tips en advies, gebaseerd op wat jij of je onderneming nu al doet. En ik schrijf natuurlijk.

Zo werk ik

Ik help met alles waar tekst in voorkomt, van disclaimer tot reclame, van webwinkel tot persoonlijke brief. U weet wat erin moet, ik weet hoe het er moet staan. Met uw uitstraling maar dan foutloos en met rake woorden, online en offline. Vanaf 2020 vertaal ik ook teksten voor recreatieondernemers vanuit het Frans. Niet alleen de site en folders maar bijvoorbeeld ook de bordjes op de camping zelf.

Wat kost dat?

Mijn uurtarief is € 74. Maar dat zegt natuurlijk niks: wat het kost hangt af van je vraag. Mail of bel me, en we kijken samen wat ik voor je kan doen.