Bureaus

Vooral in de wintermaanden doe ik graag grotere klussen. Ervaren in beheer van internet en intranet, contentmigratie en het opzetten van nieuwe websites ben ik een waardevolle tijdelijke kracht in een redactie of communicatieteam. En nog echt bevlogen ook.

Beleidsadvisering is niet zo aan mij besteed. Liever duik ik meteen in het diepe en ga ik aan de slag. Het leukste is natuurlijk het spelen met taal; elke tekst die ik onder handen krijg wordt er beter van. Hoe druk het ook is, ik haal alle foutjes eruit en zorg op een simpele manier dat het beter loopt. Ik geef (ook ongevraagd!) advies over hoe de communicatie beter kan, maar de keus is uiteindelijk aan de klant.

Technische tante

Ik heb ervaring met verschillende contentmanagementsystemen. Met Smartsite, Tridion en WordPress kan ik het beste overweg. Contact met ICT is me als webredacteur zeker niet vreemd. HTML is wel even geleden, maar ook dat lukt best. Net als InDesign, Photoshop en andere handige computerprogramma’s.

Hulp nodig?

Ben ik geknipt voor jullie opdracht? Neem dan gerust contact met me op. Je hoort direct of ik in de beoogde periode beschikbaar ben.