Deltavliegen

Deltavliegen. Ik vind het geweldig om te doen, nog mooier om te delen. Daarom run ik naast mijn schrijfwerk ook deltavliegschool Delta Fly Adventures.

Een omschrijving die goed past bij deltavliegen: ‘doe veel met weinig’. Een deltavlieger is een heel simpele constructie van een aantal buizen, kabels en zeildoek. Toch kun je daar veilig en lang mee vliegen. Het concept is simpel maar er is lang over nagedacht om het goed en veilig te laten werken.

Doe veel met weinig

Als tekstschrijver werk ik net zo. Ik doe veel met weinig. Ik doe kleine aanpassingen in wat er al is of ik lever met weinig input kwalitatief hoogwaardige nieuwe teksten. Het hoeft niet altijd helemaal overnieuw. Soms moet ik daar even over nadenken, en loont het om een langere relatie met elkaar aan te gaan. Maar ook voor korte klussen ga ik helemaal.

Zelf de lucht in?

Nieuwsgierig naar deltavliegen en vliegles? Kijk dan eens bij Delta Fly Adventures, mijn vliegschool. Ik geef les in Nederland, Duitsland en Frankrijk aan beginners en gevorderden en ik doe tandemvluchten. Je kunt dus ook zonder ervaring eens met me meevliegen en het geweldige gevoel van vrijheid zelf ervaren.