Kaija en Siep zoeken logeeradres

Kaija de poes

Kater Siep

Kater Siep

Kaija en Siep zijn mijn katten. Kaija de poes is klein en een beetje schuwig, Siep de kater is gemoedelijk en speels. Ik ben regelmatig wat langer van huis, en dan gaan ze lekker uit logeren. Maar o wee, het vertrouwde adres is niet langer beschikbaar. We zoeken dus een nieuw plekje!

Als deltavlieginstructeur ben ik vaak op pad. Mijn buren passen dan op mijn appartement, maar nemen liever geen katten in huis. Daarom gaan ze uit logeren. Ze zijn gewend aan zo nu en dan verhuizen, en voelen ze zich in een ander huis vrij snel thuis. Ze vinden het ook heerlijk om thuis te blijven, als er dan een mens komt logeren

We zoeken een nieuw logeeradres
We zoeken een logeeradres waar ze samen welkom zijn. Data steeds in overleg, ze worden gebracht en gehaald en voorzien van voldoende brokjes, speeltjes, mandjes en een krabpaal. Zelf een weekendje weg is geen probleem, dat kunnen ze samen prima aan. Naar buiten hoeft niet, maar kan best als ze eenmaal goed gewend zijn. Ze zijn niet aan kinderen gewend, maar dat moet nog wel lukken. Honden, dat wordt niks meer. Daar hebben de beide een hekel aan.

Of iemand die komt logeren
Als je verder weg woont maar graag eens in Utrecht wilt verblijven, kun je ook bij ons komen logeren als ik op reis ben. Dan blijven de katten lekker thuis, en heb jij beschikking over een appartement in Zuilen, inclusief twee fietsen (en twee katten dus!)

Help je zoeken?
Heb je zelf mogelijk interesse, of ken je iemand anders voor wie dit misschien wat is? Of heb je zelf ook eens naar een logeeradres gezocht en heb je tips voor ons? We horen het graag!

Posted in beestenboel
1 Comment » for Kaija en Siep zoeken logeeradres
  1. Heleen schreef:

    We hebben inmiddels een logeeradres gevonden. Twee zelfs, een voor korte en een voor lange logeerpartijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*