MKB

Als MKB-er kent u uw klanten. Particulieren of bedrijven; u weet als geen ander waar ze zitten en waar ze warm voor lopen. Op basis daarvan communiceert u. Wat ik dan nog doe? Ik geef uw communicatie meer effect.

Wat er is, maken we beter

Waarschijnlijk communiceert u al. U heeft daar geen afdeling voor nodig, of iemand die fulltime beschikbaar is. U doet het zelf, of iemand uit het team doet het erbij. Zo blijft u dicht bij de klant. Ik perfectioneer wat u al heeft. Met uw uitstraling maar dan foutloos en met rake woorden, online en offline. En ben ik klaar, dan bent u er zelf ook wijzer van geworden. Zo werkt Bostekst.

Wat nieuw is, doen we goed

Begint u aan iets nieuws of wilt u opnieuw beginnen? Ook dan sta ik voor u klaar. Ik help met alles waar tekst in voorkomt, van disclaimer tot reclame, van webwinkel tot persoonlijke brief. U weet wat erin moet, ik weet hoe het er moet staan. Natuurlijk blijft het dan niet bij tekst alleen. Desgewenst zoeken we samen uit mijn netwerk een vormgever of programmeur om de klus te klaren.

Wat kost dat?

Wat het kost hangt erg af van de vraag. Ik werk meestal op basis van een uurtarief, dat varieert van € 50 to € 60. Een vast bedrag of een aantal uren afspreken kan ook. Laat me weten waar ik mee kan helpen, en ik zeg wat het kost. Zeg me wat het budget is, en ik laat weten wat ik voor u kan doen.

Bureau Bostekst
Heleen van den Bos
+31 (0)6 4128 0091

info@bostekst.nl

Middendorp 6
7861 BK Oosterhesselen

KvK: 57154597
BTW: NL002052113B50
IBAN: NL62ASNB0781309050

Leveringsvoorwaarden (pdf)